Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

på väg att

Publicerad 2018-08-28 21:39:33 i Livet,

Bli sjuk :( tror jag. Tung i huvudet och täppt. 

Har tryckt i mig echinacea och tröstade med att tömma de lilla som var kvar i nutella burken 🙈 kom ut på min promenad oxå, skulle börja på en ny bok men appen ville inte som jag så fick bli avsnitt på svenska mordhistorier i stället. Dumt! Men det var skönt att gå. Gick till salsjön och tillbaka. 

Nu ska jag snart krypa ner men är så många tankar i kväll. Börjat fundera på om jag ska se om jag kan bli godman igen, för att få in lite extra pengar så jag kommer i väg på någon resa någon gång. 

Bestämde mig att ha shopförbud så kommer kevin och säger Hans gympa skor inte passar :/ har i alla fall lagt ut min brudklänning på blocket och massor kläder på tradera. Tänkte att allt ska in på reskontot. 

Förutom en sur man, tungt huvud och täppt näsa är det nog ganska bra idag. 
Kevin hade en kompis med sig hem från skolan. En kille jag passade och umgicks mycket med hans mamma för några år sedan. Så roligt att se hur stor han blivit och vad han pratar. Han låter så vuxen och förståndig. Underbart att se. 

Jaha... godman eller inte ? Ska ju egentligen inte ta på mig massor men om man får ett lätt uppdrag ? Åååh får nog sova på saken.. synd ingen kan ge mig ett par miljoner. 

jeans

Publicerad 2018-08-27 19:48:46 i Livet,

Har ju Levt i leggings, shorts eller inget alls ett par månader nu. I morse tog jag på jeansen. Fy vad trånga :/ måste verkligen in till stan i morgon och köpa nya, något par i alla fall. De som redan var trånga innan sommaren har jag inte ens vågat prova 🙈

Igår var vi på barnens gård med Vanessa och Veronica. Super kul. Mindre kul att när jag skulle göra en volt på studsmattan där landade jag fel på min nacke. Så idag har jag ont.... 
Fick även reda på att pappa sagt upp sig, så tröttsamt. Han är ju så långsynt. På ett sätt vill jag ringa och skälla på honom, ett annat säger jag ska strunta i det. Jag har så mycket annat. Varit helt slut några dagar nu, höst depression? Eller bara att det är mycket just nu? 

Ikväll tänder jag lite ljus och ska mysa med en stor kopp te! 

livet

Publicerad 2018-08-25 21:16:14 i Livet,

Sitter och drömmer mig bort och letar resor! Hade gå gärna velat åka iväg nästa år med hela familjen. Mannen är inte intresserad av att spara extra mycket utan han har massor andra saker som han tycker är viktigare just nu. 

Idag var äntligen babyshowern för Johanna! Det blev super lyckat och de som var lite snoriga stannade hemma. Är så grymt rädd att Tyr blir sjuk. Kanske var det en dålig idé att fixa, men tycker hon behövde den uppskattningen av alla. Underbar vän! 

Vi skulle egentligen varit på kräftskiva i kväll men jag orkar inte. Behövde verkligen bara vara hemma. Vilat, tvättat och lagt ut massor saker på tradera. Skulle försöka sälja min brudklänning oxå. Kanske man kan få ihop lite pengar så en resa med hela familjen blir av någon gång. 
Varför ska allt kosta pengar? Så mycket? Varför är jag inte rik? 

Lyssnat klart på boken ; så lärde jag älska mig själv.. eller vad den heter idag. Känner igen mig på ett sätt fast jag faktiskt inte var överviktig när jag var liten. Jag var smal med platt mage. Varför tyckte ingen om mig? 
Jag både är och var super snäll och omtänksam. Kanske därför jag stannade så länge i ett destruktivt förhållande för att jag inte tyckte jag var värd bättre ? Vem skulle vilja ha mig lixom... 

Vilken tur jag har träffat min man! Visst han är inte alltid perfekt men vem är det? 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela