Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Spåra ur..

Publicerad 2018-01-31 21:09:26 i Lifeisabitch,

Kevin hade haft en dålig dag idag. 2 vänner ville vara med honom och leka på fritids sen kommer en pedagog in och undrar om någon vill vara med och göra lera. Båda två dissar kevin och han blir upprörd mest ledsen och besviken tror jag.. väl hemma blir han skit arg för han inte fick sitta med paddan.. slutar med att vi båda står och gråter..
Vad är det för fel på mig?

Jag bara äter och äter.. funderar att köra några veckor med fitline produkter.. det funkade ju faktiskt och när man fått bort det värsta suget kan man ju försöka äta lite? Egentlige tror jag inte att jag kan hålla vikten nere men en kickstart är ju aldrig fel. Detta har ju funkat.. Men tyvärr får jag laga 2st middagar eftersom reste av familjen inte äter massor konstigt.. Men usch jag vet inte.. Suck! Sova lite på saken... Jag som inte skulle handla massor denna veckan 😱😬😩

Glass...

Publicerad 2018-01-30 22:45:31 i Otaggad,

I kväll har jag bara tryckt allt onyttigt jag hittar i skåpen.. Glass nötter godis och pizza.. :-/ efteråt känner jag mig så äcklad och ful.. varför slutar jag inte bara då? Varför är det så svårt?

Jamie var hemsk och lägga, grannarna kan tro vi slår henne.. i kväll gallskrek hon i 15 min.. hon var helt hes.. Men vad gör man ? Gör jag som hon vill när jag redan sagt nej blir det ännu värre nästa gång.. När slutar treårstrots?

Öppning i morgon så jag ska försöka sova lite... en super bra dag slutade i kaos och det bra mående försvann blixt snabbt ner i botten.

Kommer i alla fall boka en ny tid till kliniken i Köpenhamn för att utesluta vissa saker.. på torsdag kan inte mannen följa med men han lovade att försöka nästa gång jag får tid.

Det hade varit så lätt..

Publicerad 2018-01-29 22:18:37 i Lifeisabitch,

Om allt bara löste sig genom en diagnos..
Fått en chans redan på torsdag och göra en utredning. Men jag är tveksam, tänk om inte fk betalar och jag står där med en hemsk faktura. Hade varit kul och bra om man fick veta. Men är det värt det om man står med en skuld... får nog sova på saken..
Magkänslan just nu säger det är en dum idé. Kan ju lika väl vara depressionen som spökar det är ju så himla likt.. kanske jag bara vill ha en anledning till varför saker är som de är. Nej sova lite nu..

Super skönt att jag orkade med innebandyn.. fast fick en hård boll mellan benen svider fortfarande lite.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela