Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Nyklippta barn

Publicerad 2018-11-29 08:14:17 i Allmänt, Lycka,

I alla fall 2 av 3. Angelina och jag ska klippa oss nästa vecka. Olga är så himla duktig med barnen super nöjd med henne. Jamie älskade sin Elsa fläta hon fick. Synd inte en annan kan fläta.... 

Gillar ju mest när någon fixar med mitt hår 😍

Äntligen fått beslut om vårdbidraget. Vi får ett helt fram till Angelina fyller 18år. Då kan jag arbeta mindre med gott samvete. 

Nu har jag gjort alla prov i företagsekonomin har ett betygssamtal kvar på tisdag där jag oxå ska svara på 2 frågor om CSR. Sen är jag klar. Sista provet som jag gjorde igår kväll kändes sådär. Men eftersom jag fått så bra betyg på allt annat *stolt* så tror jag inte det finns en chans att jag blir underkänd. 

Väntar på svar från banken om utbildningen. Sen köper jag den. Känns så bra att ha en plan just nu, hoppas bara det känns lika bra sen. 


det är inte såsen i påsen

Publicerad 2018-11-27 22:04:14 i Livet,

Som gör det.. utan susen i musen. 

Haft en underbar dag. Tagit ut p-staven som inte funkade som jag ville. Trodde det skulle göra mera ont men det kändes inte. Nu där emot är jag väldigt öm i armen. 

Sen har jag träffat Johanna, Vidar och Tyr! Helt underbart, tänk så mycket positiv energi ett litet barn kan ge. 

Hem för att göra slutprovet, nu har jag bara examinationsuppgift på 5h och betygssamtal på 30min kvar 🙈 hoppas på bra betyg där med. 

Senare kom Maria och Therese en sväng, full rulle på barnen. K lät Thereses dotter vinna på tvspelet. Han kan när han vill. Underbara människor! 

I morse vägrade han åka till skolan tur jag hade plugg dag hemma. Till slut fick jag i väg honom. Hoppas bara att han bestämmer sig för att åka till skolan i morgon när jag börjar super tidigt. 

Försöka sova lite, öppnar i morgon. 

skit dag!

Publicerad 2018-11-23 19:54:19 i Lifeisabitch, Livet,

Trött, nere och socker sugen.. 
Helt slut.. klockan är inte ens åtta men jag funderar på att gå och lägga mig snart. 

Sonen blev sur för att jag tyckte han skulle borsta tänderna och klä på sig ytterkläderna för vi behövde åka. Han blev sig arg, tog sin väska och gick, jag hade hoppats han gick till skolan med en gång men då gick han väldigt sakta. Jag körde och lämnade J på förskolan och sen ringer jag skolan men han har inte kommit :/ jag kör runt en sväng och försöker kolla lekplatsen och cykelvägen men det honom inte. Paniken stiger och jag börjar bli orolig på riktigt. Tänk om han faktiskt gör det han hotar att göra ? 
När jag kört runt en bra stund kontaktar jag skolan igen. Efter en stund till får jag svar att han kommit till skolan... då brister allt. Sen har jag känt mig värdelös och som världens sämsta mamma. Åkte till jobbet, tur i oturen hade vi planering så jag satte ju inga medarbetare i skiten. Stängning på det.. som tur är gick de sena barnen mycket tidigare än de brukar.. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela