Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Jag orkar inte...

Publicerad 2017-01-31 20:01:00 i Lifeisabitch,

I går var det en jobbig dag i skolan för sonen.. Han hade kallt sin resurs både det ena och det andra.. idag bet han sin fritids fröken i armen :-/ ska vi nu då börja om med medicineringen ? Usch måste ringa läkaren i morgon om jamie är någorlunda lugn.. om han nu har tid att prata...

Sen måste jag nog försöka kräva en resurs på fritids med, känns som något måste ha koll hela tiden annars blir det fel.. om det är någon duktig kan man oftast se innan det blir helt åt skogen för honom..

Har bara vilat ca 30 min i dag och Jamie var vaken 3:30 sen skulle hon gå upp men förstår att hon var hungrig och törstig. Så nu är jag helt slut.. väntar på att min hemmagjorda granola ska bli klar så jag kan sätta hela ryggen i soffan sen..
 
Svärmor tycker btw att vi ska skjuta upp bröllopet, det kändes inte bra... 
 
 
 
 
 

Vabuari

Publicerad 2017-01-31 07:18:09 i Livet,

Vabuari har inte ens börjat än... och Jamie är sjuk.. eller hon kräktes igår. Har varit super pigg sen halv 4.. ätit 2 gånger utan att kräkas mera. Hoppas nu det inte kommer mera nu..

Igår jobbade jag 8-17 sen föreläsning 18-21 hemma mitt i natten ju... men det var väldigt intressant.

Känner mig som en zombie i dag. Usch vad trött jag är.. sovit jätte dåligt i natt bara tänkt på allt. På mamma, på morfar osv. Önskar så att morfar lever och orkar komma på vårt bröllop.. mamma är med bjuden, vill gärna ha henne där men är kanske bäst att hon inte kommer.. vilket känns så jobbigt.

Har i .alla fall massor med underbara människor runt mig. Både nya och gamla. Fått så himla mycket fina kommentarer. Det gör en väldigt glad.

Ensamt

Publicerad 2017-01-28 19:54:05 i Livet,

Usch gillar inte dessa kvällar men sambon måste ju med få åka iväg och hitta på saker. Hatar vara ensam, då kommer alla tankar... om morfar och om mamma och om hur troligtvis släkten kommer splittras... hoppas morfar lever och är pigg så han kan komma och se när jag gifter mig. Önskar så att mormor hade levt och kunde vara med... Måste leta upp halsbandet jag fick av henne på studenten kanske kanske det passar att ha till min klänning om det nu går att putsa till lite.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela