Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Trött men kan inte sova.

Publicerad 2018-04-29 22:09:59 i Otaggad,

Är jätte trött men kan inte sova. Ändå har jag faktiskt tagit en promenad idag. Jag sov super dåligt natten som var. Undrar vad jag grubblar på omedvetet ?
Något måste det ju vara? Eller är det fullmåne kanske ?

På tal om annat.. tappade min mobil i golvet här hemma. Så klart så sprack lite av skärmen. Tror faktiskt om jag nu måste säga något negativt om Samsung är att skärmen inte är lika hållbar som på iphone. Eller så har alla skärmar blivit sämre. Har försäkring på den men ändå sur självrisk.

Såg annons på Facebook om cykel på köpet från wellness studio men när jag kollade nämre så ströks cykel och sommaren skrevs dit i stället. Undra om jag kommer träna mera denna omgången om jag nu blir medlem.. Nä tror nog inte det. Det är synd man inte får tummen ur hemma. Har ju faktiskt lite av varje här...
Bättre jag sparar de pengarna.

I morgon är det jobb, hoppas på en lugn dag. Senare på kvällen ska vi grilla lite med Maria och co. Ska bli trevligt, tror minsann vi ska korka upp 43an.

Suck!

Publicerad 2018-04-28 21:34:46 i Lifeisabitch,

Träffade mammas kompis på macken idag. Tydligen sitter hon häktad men de vet inte för vad :/ på ett sätt hoppas jag att hon får något längre straff samtidigt som det känns fel. Men då har hon svårare att få tag i droger och kanske kanske kanske *hoppas* hon kan säga upp kontakten med sina bekanta och leva ett normalt liv.. fast det är nog bara drömmar jag har. Funderade på att skriva ett brev till henne men vet inte. Tydligen har hon suttit i 3 veckor.. Men då hade ju något hänt när jag fick blomman, och inte konstigt hon inte svarade på mitt tack sms.

Idag har inte varit någon bra dag alls. Var på busfabriken med jamie och kevin. Blev super trött fast jag inte var med och lekte denna gången. Puzzlat lite och nu ska jag komma en film, mannen är på fest, skönt han roar sig lite oxå, tycker bara han jobbar hela tiden nu på helgerna.

Oro

Publicerad 2018-04-28 08:52:42 i Allmänt,

Började tänka på jobbet. Vad händer med mig om 1år ? Eller när Rebecka kommer tillbaka från föräldraledigheten? Nu har ju 2 förskollärare tackat ja till att arbeta hos oss. Jag är ju sist in utan utbildning :/
Gör jag ett bra jobb? Ibland känns det inte som det tycker jag bara skäller och inte alls är pedagogisk i lärandet. Jag har ju ingen utbildning, jag utgår ju bara från vad jag varit med om med mina barn eller det jag tycker är sunt förnuft. Är nog bara så osäker på mig själv, vill bara må bra och känna mig omtyckt.

Angelina har blivit beviljad färdtjänst, undrar hur många zoner det är från mitt jobb till hennes skola ? Måste prova det snart :-)
 
Så synd bara att hon inte kan åka till och från Kalmar. Hade varit så skönt att slippa köra.
 
På onsdag är det dags för mig att åka till fyren möte om Kevin, finns så mycket jag hade velat få fram, har börjat skriva ner men eftersom Dennis inte vill/kan/prioritera att följa med känns det ensamt. Är det bara jag som vill  Kevin ska må bra? Är det bara jag som vill ha det bra hemma? Överreagerar jag när jag tycker hem situationen inte fungerar ? Är så trött på alla konflikter hela tiden. Förstår Kevin inte mår bra, förstår han har samma tankar som mig men hoppas verkligen de inte är så "starka" som mina. 
I går fick kevin till grannen och lekte, han fick att han skulle vara hemma Vid 19. Han har aldrig kunnat passa en tid så jag skrev till mamman där och bad henne skicka hem kevin strax innan 19. Skönt att han var i tid, synd bara han inte fick massor beröm av Dennis nu när han äntligen var i tid. Jag hörde i alla fall inget kan ju varit så att han fick beröm när jag åkte i väg en sväng. 
Va hos cornelia och drack en kopp te i går kväll. Skönt att komma hemifrån. 
 
Önskar jag kunde åka in och hälsa på Johanna en stund någon dag men känns som att det inte går att få ihop på vardagarna när jag jobbar. Önskar så jag kunde göra mera för henne ♡ 
 
Ibland när jag känner mig så ensam så försöker jag tänka på alla underbara människor jag har runt mig ♡ jag har många som faktiskt tycker om mig och bryr sig om mig och det är jag så tacksam över. Jag hoppas bara ingen drar sig undan bara för jag fått en diagnos. 
På tal om diagnos, har fått en tid till läkaren på psykiatrin om en månad, men det är inte säkert jag får dem till att skriva ut medicin åt mig :/ 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela