Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Apt

Publicerad 2017-08-28 22:38:52 i Otaggad,

Öppning i morse, hem och vända sen apt.. nu har vi äntligen fått en barngrupp. Ska bli spännande, samtidigt som det är så rörigt. Ska bli skönt med en planeringsdag på onsdag. Det är ju papper eller sekreterare eller administration jag ska jobba med. Varför kan man bara inte få ett arbete för att arbeta med papper?

På hemmafronten har det varit ganska bra.. Därför det inte blir så mycket skrivet, man behöver ju inte få ur de positiva lika mycket som de negativa.

Började tänka på mamma efter ett samtal med en arbetskamrat..så tråkigt att människor väljer bort människor för droger och alkohol. Ja ja det är ju som det är.

Jag och mannen tyckte barnens pappa skulle köpa lite kläder som de alltid kan ha där uppe så de slipper släpa på sina väskor, vi erbjöd 1000kr men han ville inte ha de utan ville hellre han skulle slippa betala underhållet. Men nej tack.. så vi var och handlade kläder till barnen så hoppas han inte "glömde de någonstans på vägen.
Kevin hade inte alls haft det bra och han säger han bara åkerdit för att göra sin pappa glad 😬🤔 så ska det ju inte vara.

Bättre än andra

Publicerad 2017-08-23 21:59:00 i Livet,

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Här jobbat med super trevliga tjejer idag. Promenad med grannen ♡ och nu i kväll soffläge med mannen i mitt liv..
Super bra besked.. Vi kan åka på bröllopsresa själva 😀 utan barn. Får se när vi bokar den.

Lillebror ringde för en stund sen.. Får alltid ont i magen då blir rädd att det hänt något med mamma :-(
Han skickar nämligen oftast sms eller ringer mitt på dagen. Inte såhär sent... Usch ja vilken klump i magen man kan få bara av att telefonen ringer.

Träffade en gammal kollega idag. Mycket trevligt. Synd jag inte jobbar med henne längre. Men det blir nog bra i slutändan.

Vad det är hit och dit... ena stunden känns det si och andra stunden känns det så.. Skönt att skriva av sig lite.

Upp och ner

Publicerad 2017-08-23 13:05:58 i Otaggad,

Några dagar är bra andra dagar är sämre.. men livet rullar på.
Ny avdelning i dag men ska vara här ett par gånger till..sen är ju tanken att dessa barn ska vara ute i nya paveljongen på en av avdelningarna. Jag ska jobba på ena avdelningen i nya paveljongen men undrar om jag valt rätt? Kommer ju väldigt bra överens med en i personalen som jobbar på småbarn.
Hela livet är bara ett stort val.. gör man rätt eller försvårar man det.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela