Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Slag i ansiktet

Publicerad 2016-10-29 09:12:05 i Lifeisabitch,

Kommer hem har handlat frallor efter jobbet... När jag kommer innanför dörren blir det som ett slag rakt i ansiktet... den mysfrukosten försvann.... Varför kan det inte bara få vara bra?? Varför är det så svårt att bara gå? Vi är bjudna på 30års kalas ikväll.. men jag funderar på att inte gå.. utan bara vara hemma och tänka...

Drömde

Publicerad 2016-10-29 07:40:38 i Livet,

Usch drömde en sådan hemsk dröm i natt... Nu var det längesen.. sambon var otrogen med sitt x :/ hatar när jag drömmer sånt... undrar varför om det är att jag börjar bli osäker på mig själv igen.
I drömmen så berättade sambon tillslut för mig att han hade haft sex med henne, jag blev skit arg fast jag redan visste. Så jag gick till henne och slog henne flera gånger i ansiktet... sen låg jag på magen i hallen med händerna över huvudet och väntade in polis.....

Tycker det är så jobbigt med mina drömmar när de är sådana eller när jag drömmer att jag sover men inte kan vakna och så kommer någon emot mig..

Undra vad det betyder.... borde vara min osäkerhet på mig själv...

Trötthet och orklös

Publicerad 2016-10-25 11:03:54 i Lifeisabitch,

Är så fruktansvärt trött idag... Har jag tagit på mig för mycket? Varför kommer man på det försent... idag hade jag bara velat gräva ner mig och sluta existera. Men försöker tänka på alla bra dagar jag har haft.
Varför kan man inte bara få vara nöjd med det man har? Varför kan jag inte trivas med det jag jobbar med... varför vill jag byta... varför har jag inget mån-fredag jobb? Och varför i helvete var jag tvungen att skicka in lappen om att bli godman.
Ringde och försökte avboka allt men eftersom jag fyllt i lappen redan och skickat in så gick det inte. Jag måste gå på mötet med den gamla godmannen... suck!!!
Till råga på allt idag har vi uppsats tenta i engelska, ett gammalt nationellt prov ska vi göra... vill bara spy på det... varför skulle jag börja med det? Inte ens företagsekonomin är kul idag.. då är det illa för att vara mig...

Vilken tur jag jag så underbara vänner, familj och arbetskamrater i alla fall.

Träffade mamma igår... det var asjobbigt.. kanske därför jag känner som jag gör idag.. hon kramade mig.. jag kramade tillbaka länge... men vilken tur min kusin med var hos morfar så jag slapp vara själv där med mamma och morfar.. känner mig så fruktansvärt hemsk samtidigt som jag vet jag gör det rätta för mig och min familj.. det är mina barn som måste komma i första hand..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela