Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Räknar ned

Publicerad 2017-07-31 21:22:00 i Allmänt,

5 pass kvar. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, har faktiskt tränat lite nu.. träna och då betalt är ganska bra. :-p känner mig mycket piggare nu när jag kommit igång med lite träning. 
Va även på massage i förmiddags.. gud vad skönt det var.. ska boka där igen.. 
 
Dagen har gott fort.. fast brukaren inte har varit så rolig. Tur man jobbade med en bra arbetskamrat, roligt har vi haft ändå. 
 
 

Ostbricka

Publicerad 2017-07-30 00:31:41 i Allmänt,

Ostbricka, gott att dricka och trevligt sällskap stod på schemat i kväll. Underbart att få prata av sig. Min "halvsyster" som inte är min halvsyster var här, är så skönt att vi fått kontakt igen. Hennes pappa och min mamma bodde ihop i flera år när vi var små. Tyvärr gick han bort när vi skulle fylls 13, (har jag för mig)

Nu ska jag krypa ner och det är min tur att sova i morgon 😀, hoppas bara jag kan sova. Många gånger är det så att man får sova så kan man inte.

Natti natti

Jobb jobb

Publicerad 2017-07-27 21:06:07 i Allmänt,

Jaha eftermiddagen är gjord.. känns jätte konstigt att vara här på jobbet, inte varit här sen december... eller jo hälsat på 2 gånger... men är ju inte samma sak.. ser var inte jätte välkomnande att komma, efter 10 min fick jag skriva 1 skadeanmälan..suck! 
 
Jaja nu har jag i alla fall krypt in till mig och jobbar med en kille som inte väcker personalen fast det kanske behövs... efter i morgon  är det bara 5 pass kvar.. kom till och med tidigare till jobbet hade hoppats få träffa 1 som skulle jobbat men hon hade fått gå hem tidigare. 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela