Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

.....

Publicerad 2017-09-27 12:41:57 i Livet,

Några tuffa dagar med jobbiga tankar. Vad är rätt och vad är fel? Vad är bäst och vad är mindre bra?

Var på innebandy i går i alla fall! Super kul! Gud vad skönt att röra på sig! Sovit super bra i natt oxå.. hoppas det blir nästa tisdag med:-) verkar vara ett härligt gäng med tjejer.

Annars händer det inte mycket.. tappade mobilen i går med så skärmen gick sönder. Men går att använda den men har skickat och skadeanmält den och hoppas att få en ny. Bra med extra försäkring på den. Fast får betala 750kr i självrisk :/ sura pengar men det är ju ganska ny så det får bli så och jag får väl skylla mig själv som inte la ner den i fickan.

Usch

Publicerad 2017-09-25 19:35:24 i Otaggad,

Vilken dag på jobbet:-/ sådana här dagar önskar man att man inte jobbade med barn, utan helt själv på ett kontor..
Inte bättre att mannen är sur som ettika.. i bland undrar jag vad jag gjort ? Många gånger hade man klarar sig bättre ensam.

Förkyld håller jag med på att bli så lär väl inte bli någon innebandy i morgon jag som köpt klubba och allt..
Usch för livet!

Underbara lördag!

Publicerad 2017-09-23 19:45:59 i Allmänt,

I förmiddags lek hos en fd arbetskamrat, Super mysigt. Synd jag inte fick träffa en annan fd arbetskamrat som blev sjuk. Vilka underbara människor man har runt sig.

Senare blev det grilla med vänner och snart ska vi nog krypa ner i bubblet.
Fick höra att det såg ut som jag gått ner i vikt, det är alltid lika härligt att höra.. Fast man inte har det. Speciellt om personen verkligen menar det 😍

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela