Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Mormor ♡

Publicerad 2016-09-16 12:36:21 i Lifeisabitch,

Idag skulle mormor fyllt år, saknar henne så otroligt mycket men är så tacksam för den tiden vi hade. Ingen trodde du skulle gå bort först.... älskade mormor...

I dag är en tuff dag, har gjort min läxa men fick reda på att vår lärare är hemma och vabbar så jag kröp ner i sängen... saknar något så fruktansvärt mycket...
Tankar efter djursjukhuset igår... Jag känner mig så fruktansvärt hemsk som önskat livet ur vår fina vovve... Nu när livet kanske inte varar så länge till för han. Det verkade som sambon gett upp hoppet om honom och ställt in sig på att han kommer få somna in. Det hade varit skönt om jag inte var ensam och hoppades.

Ligger nog kvar i sängen en stund till... När jag hämtat barnen ska vi ner till minneslunden och hälsa på mormor...

Döv...

Publicerad 2016-09-15 15:19:00 i Allmänt,

Jaha nu har vi varit på djursjukhuset och de har gjort e riktigt kontroll på zigge... Han är med mycket stor sannolik döv på båda öronen. Hon kunde inte säga till 100% men hon var rätt säker. Eftersom han hade lite lite vätska i ena örat men det var så lite så det skulle inte ha någon betydelse. Hans allergi och klådan ska vi göra ett sista försök med både kortison tabletter, bakteriedödande schampo och antibiotika. Funkar inte det har vi nog försökt allt och får tänka om det är ett vettigt liv att leva med klåda och tratten. Skönt att någon äntligen tagit det på allvar.... fast det kanske inte är det beskedet man vill ha. Känner mig så skyldig eftersom jag önskat han vore död ibland...

Såg en vän hade delat denna bild på Facebook, klockren.
 
Annars mår jag väl ganska bra.  Kände röklukt i bilen igen, kanske var mormor som var och kollade till mig. Hoppas på det ♡ i morgon skulle hon fyllt år, saknar henne så otroligt mycket. Blir nog en blomma och fika i minneslunden i morgon. 

I did it!

Publicerad 2016-09-12 22:14:13 i Lifeisabitch,

Jag klarade det... i lördags stod jag upp på wakeboarden säkert 100meter... Vilken känsla.

Försöker inte tänka på allt men det är svårt, fått en tid till familjerätten nu, får ju hoppas barnens pappa kommer.

Var hos morfar i helgen och lämnade medicin, såklart var mamma där... usch vad jobbigt det var.. hon är ju trotsallt min mamma!

I går firade vi Angelina som fyller 10 på lördag! Hon fick äntligen cykeln vi köpte i början av sommaren... hon har redan varit och cyklat två gånger, men behöver mycket träning så man får springa bredvid tills hon lär sig titta rakt fram, bromsa och styra.
Jag kan inte fatta att jag haft henne i 10år redan, tiden bara springer ger iväg.

Han med en liten fika med grannen idag med, mycket trevligt. Känns så bra att prata med henne!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela