Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Värmer

Publicerad 2018-06-25 08:10:06 i Livet,

Fick detta av en kollega för några veckor sedan. Det värme verkligen. Speciellt när självförtroendet eller självkänslan inte är på topp.

Måste bara säga vilken jäkla toppenkollega du är😊 Ställer alltid upp, hjälper alltid till o är alltid så snäll. Tänker på det ofta så tänkte att det är lika bra att säga det till dig! Kram på dig☀️

--------

Publicerad 2018-06-24 03:23:19 i Lifeisabitch,

Jaha.. Hade verkligen behövt att någon klubbade mig, stekplåt i huvudet? Ligger här och bara vrider och vänder.. hatar när jag inte kan sova. Har sovit ca 3h men måste ju sova mera, blir lite som en stress när jag vet jag måste somna men inte kan.
Blev kattvakt lite till, men var riktigt skönt att köra iväg och mata Sixten. Började på en ny ljudbok innan.

Midsommar blev lite bättre än jag trodde det skulle bli. Fast är väl så att man ställer in sig på det värsta så kan det bara bli bättre. Fast hade hellre firat hemma eller med vänner. Men lillebror fyllde ju år så...

Läste min journal från besöket med läkaren på psykiatrin.. inget som tyder på adhd, men får i alla fall medicin utskrivet. Nästa vecka är sista besöket hos psykologen sen får jag höra av mig om jag mår sämre igen. Känns både skönt och läskigt på något sätt, fått så många råd och tips på hur jag ska tänka och vad jag ska jobba med, är rädd att börja må så dåligt igen.

Hade behövt ha hem min symaskin om den nu lever, mamma lånade den för sådär 3,5 år sen. Men ha inte velat be om den, då jag tycker det är så jobbigt att träffa henne. Men måste nog höra, det är ju faktiskt min. Fick den i 20års present av mamma och mormor.. Fast kanske bättre att köpa en ny så slipper jag prata med henne. 🤔😞 behöver ju inte ha en med alla specialfunktioner som den har och det är ju 12årsen jag fick den, den kanske inte alls funkar längre.. Men är inne i en "handla" period nu så skulle låta bli att handla så mycket. Men på något sätt tröstar man sig när man handlar. Ska ju helst spara pengar inte tömma sparkontot.

Satte i min navlpircing i fredags 🤣🤣 ser inte klokt ut haha för min mage är så svullen jämt. Tänk att hålet inte växt igen. Fast hålet i läppen verka växt igen helt, lite synd för gillade den piercingen men hade aldrig gått att ha bettskenan då så lika bra den är borta.

Jaha nu då?

Midsommar...

Publicerad 2018-06-22 09:31:21 i Allmänt,

Usch ingen alls lust att fira hos pappa eller i väg överhuvudtaget. Men lillebror blir 5år så bara bita ihop. Tyvärr vet jag hur det brukar bli, oorganiserat, inte sittplatser till alla, ingen koll på barnen (inte våra, de andra) ingen aning om vilka som kommer, kaos brukar det vara. Fast plus är att det säkert blir massor thaimat plus sill och potatis. Barnen gillar att vara där och mannen ville dit.
Jag har blivit en riktig hemma lättare. Vill helst vara hemma men har gärna besök, i alla fall vid dessa "högtider"

Skulle vilja klippa och färga håret, skulle oxå vilja gå på massage men har inte råd med båda två denna månaden. Hon jag klipper mig hos hade tid igår 21 men sen hade hon kollar fel och kunde ta mig 22:30 Men det är ju super sent så jag tackade nej. Sen ska hon på semester så hon skulle höra av sig när hon är hemma igen. Bara det att när jag vill något vill jag det nu, helst igår ;) avskyr verkligen min hjärna när den sätter igång men får vara glad att det inte är massor nedvärderande saker i alla fall...

Massage är ju med så skönt... synd man inte kände någon som ville massera gratis 😁

När hjärnan drar igång försöker jag tänka på allt bra runt mig och speciellt alla underbara människor som står ut med mig och verka tycka om mig, fast jag är som jag är!

Glad midsommar allihopa!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela