Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Bilder

Publicerad 2016-07-31 18:22:08 i Hund,

Idag på noseworken tog vår ledare kort på oss. Super hemskt att se sig själv på kort. Tycker jag ser jätte tjock ut eller super gravid :-( hatar att jag känner så...
Jag vill inte bry mig jag vill kunna äta allt som är gott men då mår jag skit rent ut sagt. I morgon ska jag börja skriva ner vad jag äter igen och hoppas det kan bli mindre än de andra veckorna jag skrivit ner. Åt i alla fall inte så stor portion i dag till middag och blev nöjd. Känner lite sug nu men ska försöka bara ta en smothie eller något i kväll. Kanske något fröknäcke. Så jag verkligen minskar på vad jag äter.
Var sugen att jogga en runda men blir nog inte så ikväll, är även rädd att mina stygn går upp eller blir infekterat så kanske lika bra att vänta tills stygnen är tagna på tisdag.

Allt och inget alls.

Publicerad 2016-07-30 19:56:02 i Allmänt,

Idag känner jag bara såhär... bilden är klockren.. 
 
 
Har varit på första noseworken med zigge idag, det gick bättre än jag trodde. Spännande. I morgon är det 3h till. Ska bli kul och se om han kommer ihåg och förstår mera. Han fick i alla fall massor beröm av ledare. Hon är jätte bra tycker jag.  
 
Igår var vi på Öland hela dagen, de stora lämnades i Kalmar hos sin pappa på vägen hem. Mycket trevligt.
I torsdags hade jag en mycket nära och bra vän med familj på besök. Så har inte hunnit tänka och grubbla så mycket.  Tycker dagarna har varit ganska bra, men är väl för man har fullt upp hela tiden. 
 
I morgon kväll tar jag sista tabletten av medicinen som gör mig så hungrig och sugen hela tiden. Så jag ska verkligen försöka äta mindre portioner och inte trycka något hela tiden. Så fort stygnen är borta på fingret ska jag börja boxa lite på säcken och springa i alla fall någon dag i veckan. 
 

Nosework

Publicerad 2016-07-28 09:13:24 i Hund,

Igår var jag på första utbildningstillfället för nosework, jätte spännande, vi var där utan hundar och blev matade med information. På lördag och söndag är det dags att testa med hunden. Undrar om han fattar och kan lära sig. :-P hoppas att han tycker det är roligt.

Vad skönt vi bara är två deltagare då han är som han är mot nya människor.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela