Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Prov

Publicerad 2017-04-27 21:47:55 i Lycka,

Provet till utbildningen gick käpprätt åt helvete men vad gör det? Egentligen, är nog inte meningen gen jag ska plugga till det i år. Jag är här för något annat, säkert mycket viktigare 💖 Hoppas jag får komna på en intervjuv på försäkringskassan denna gången i alla fall. Jag kände mig inte så äcklad av mig själv idag.. Vilken skön känsla! Helgen är fullproppad med roliga saker och jag mår bra, eller ja förutom lite lite huvudvärk och yrseln, men jag tycker nog yrseln är mycket bättre idag än den var igår. Varför blir man yr? Och varför får man blodtrycksfall. I dag när jag hämtade Jamie på förskolan säger ebay läraren -vad tycker ni om att flytta upp Jamie till stora avdelningen till hösten 😣😥😫 Det skulle nog vara mera utmaning och så för henne men som hon klarar av hon leker ju bara med de som ska flyttas över till tellus i höst Min lilla bebis...

Provet

Publicerad 2017-04-23 21:44:24 i Allmänt,

Dator fick jag 25/30 så det måste vara godkänt, tyvärr får man inte veta de rätta svaren och vad man hade fel på :-/ 
Svenskan hade jag 18/30 så jag hoppas verkligen det är godkänt så jag kommer vidare till nästa prov.. på fredag får jag reda på vilka poäng som är godkända  
 
I morgon ska jag ringa försäkringskassan med och se hur det går med jobbet jag sökte. 
 
Idag har allt rullat på.. åt lite godis i kväll men bara ett par bitar, sen tog Dennis fram chips så åt lite där med, får helt enkelt röra på mig lite mera i morgon.  
 
Det känns så skönt att så många bryr sig, jag hoppas verkligen måendet vänder helt snart. En ny vecka och nya möjligheter börjar i morgon. 
Till helgen är det sexparty med bästa kollegorna sen grilla med fina vänner på valborg ♡ och kan mina tärnor så ska vi eller jag testa brudklänningen med alla tillbehör 😍 skorna är inköpta nu, tack vare en underbar kollega. Bara stayup up eller något sådant som saknas. 
 

Hur?

Publicerad 2017-04-23 07:22:02 i Allmänt,

Hur gör man för att ändra tankesätt ? Om sig själv? Hur lär man sig strunta i hur man ser ut? Hur lär man sig må bra? Riktigt bra  inte bara några dagar utan för alltid? 
 
Är i alla fall lite bättre idag. Åt lite godis igår, tränade oxå eller ja mina övningar.. hoppas jag får ett nytt lite mera utmanande tränings schema i morgon.
 
Ikväll är det prov för en utbildning jag sökt, hoppas verkligen jag klarar den och kommer in på skolan.. 
 
Drömde om bröllopet i natt igen..  Nu hade vi flyttat fram datumet 2 månader.. :s 
Bestman stressade oss, när det bara var 5 min kvar tills vigseln skulle sätta igång hade jag bara fått på mig korsetten, varken håret eller sminket var klart.. konstigt.. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela