Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Sova?

Publicerad 2018-07-11 00:13:22 i Allmänt,

Hatar att jag inte kan sova. Idag har jag inte ens kunnat somna.
Varit på ultraljud av angelinas hjärta idag. Årlig kontroll, allt såg bra ut och vi behöver inte komma varje år längre. Utan vi bestämde att vi får en tid efter 1,5år. De tyckte 2år men eftersom besöket gick så bra denna gången och jag vill det är någorlunda färskt så bestämde vi 1,5år. Angelina låg där på britsen som en prinsessa. Hon har aldrig legat så stilla och aldrig varit så duktig! Hon blev serverad både glass och dricka av sjuksköterskan samtidigt som hon fick kolla på film. Det är verkligen underbar personal där. Undrar om de verkligen kommer ihåg alla barn så som de verkar komma ihåg oss.

Behöver noppa ögonbrynen har försökt själv men det blir inget bra :/ kass på sånt. Kass på att tycka om min kropp oxå, jävla vilka lår jag fått.. Vill så gärna gå ner i vikt , idag har jag inte ens varit ute på min promenad, men jag var så trött när mannen kom hem efter jobbet.

I morgon ska vi hälsa på kevins kontaktfamilj han hade i många många år. Ska bli kul. Underbara människor.
På torsdag hoppas jag få träffa Johanna och få lite bebis mys. Fredag ska barnen åka till Kalmar eller jag ska ju köra.. tror Ikea ska besökas en sväng.

Förutom min skeva bild av mig själv så mår jag rätt bra. Fast barnen bråkar massor hela tiden. Men jag räknar ner tills Dennis med har semester.

Ska försöka med uppdrag sova nu igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela