Jag är inte gravid, jag är bara tjock!

Om livet, träningen och att försöka vara nöjd med sig själv. Jag är en 3 barns mamma med barn som föddes 2006, 2008 och 2015.

Vilken vecka

Publicerad 2017-09-15 20:32:37 i Livet,

Här varit nassor på jobbet.. roligt.. att fixa allt men trött i huvudet. På måndag öppnar vi 4 avdelningar och jag slipper springa runt och vara där jag behövs. Jag har min egen avdelning där jag är med och påverkar. Jag har varit med från grunden.
Idag hade vi invigning och all personal plus chefen var utklädda till pirater. Det blev så himla lyckat och de tre tjejerna som spelade lite teater var så duktiga. Alla barnen verkade super nöjda!
Nu är vi ett nytt arbetslag med en ny barngrupp.
Jag ska även ha mitt första inskolningssamtal på måndag. Skrämmande men spännande.

Har inte hunnit tänka efter hur man mår hemma, men det rullar på. Tröttheten sitter där..
Funderar på att testa gå på innebandy i stället för fotboll, är inte sugen att börja i byn så funderade på Hällaryd med är ju flera föräldrar till barn jag kommer ha som spelar, känns dumt. Sen går vi mot mörkare och kallare tider så skönt att ha något man gör inne.

I dag öppnar även ansökningarna till vårens utbildningar, ska söka ett par stycken. Men börjar tvivla på vad jag vill bli när jag blir stor.

I morgon Skulle mormor fyllt år, ska köra inom minneslunden och fika lite med barnen om det inte öser ner. Jag fattar fortfarande inte riktigt att hon är borta ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela